INTERVISTË/ Flet Erlind Plaku, psikolog: Numri i përdoruesve të drogës, në rritje | GAZETA REPUBLIKA

Nga moza https://www.kapsit.com

Një ndër fenomenet, me të cilat po përballet edhe shoqëria shqiptare është konsumi i lëndëve narkotike nga një pjesë e konsiderueshme njerëzish, edhe pse dihet rreziku që kanoset. “Droga, sot, mund të prekë çdo lloj personi, duke qenë se po jetojmë në një epokë që përmban shumë problematika sociale; siç është divorci, problemet në familje etj.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!