Imazhi i Carla Brunit, i transformuar nga botox-i | GAZETA REPUBLIKA

Nga moza https://www.kapsit.com

Rikthehet në qendër të vëmendjes së mediave botërore transformimi i imazhit të zonjës së parë të Francës. Kanë qenë votimet e ditës së dielë në Francë, ato që kanë hapur polemikat e shumta në lidhje me botoxin e përdorur nga Carla Bruni për transformimin e fytyrës së saj. Madje, mediat e shumta botërore kanë bërë krahasimin e fotove kur Carla Bruni shfaqet për herë të parë në publik përkrah bashkëshortit të saj Nicolas Sarkozy.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!