I verbri 29-vjeçar, vrapon plot 42 km në maratonë

Nga toni https://www.kapsit.com

Eshtë i verbër që në moshën 18-vjeçare, por kjo nuk e ka penguar 29-vjeçarin Simon Uheatcroft që të përshkojë me vrap distancën maratonomake prej plot 42 kilometrash.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!