Hilton lë përshtypje në Australi - VIP - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Ylli amerikan, Paris Hilton, ka qenë e pranishme në hapjen e një klubi nate në Sydney.E veshur me një fustan të pazakontë në kombinim me trupin e saj atraktiv, pasanikja ka tërhequr vëmendje të madhe.Paris padyshim që kënaqet me jetën, ndërsa fansat ...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!