Hap i madh drejt shërimit të sëmundjeve degjenerative të syrit | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Shkencëtarët britanikë nga University College London Institute of Ophthalmology kanë arritur që me transplantimin e fotoreceptorëve të ripërtërijnë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!