Graciano e Grandiola kërcejnë tango; Françeska: “Mund të nominohem këtë javë”

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

Graciano e Ola qëndrojnë në sallon ku fillojnë të kërcejnë tango. Ola ka marrë disa mësime tango jashtë, por në shtëpinë e BB merre leksione nga Graciano. Më pas, pranë tyre vinë dhe banorë të tjerë, e Graciano fillon t’i mësojë Françeskës të kërcejë, ndërsa Ola merr Dritanin si partner.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!