Françi-Gertës: “I ke marrë me tendencë shakatë e mia”;Gerta: “Më ke sulmuar që në fillim” | Big Brother Albania

Nga greta https://www.kapsit.com

Gerta, Ola e Françeska qëndrojnë në oborr duke biseduar për sjelljen e Gertës dhe si e komentojnë banorët këtë. Françeska shprehet se është penduar për mënyrën si e ka klasifikuar Gertën, e kjo e fundit thotë se kunjat e Françeskës janë shumë evidente. Ajo e këshillon Franç
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!