Fish Media » Twitter drejt arritjes së 500 milionë përdoruesve

Nga titi https://www.kapsit.com

Numërimi mbrapsht në Twopcharts.com, faqja e internetit e specializuar në statistikat e Twitter-it, është drejt fundit.

Brenda 24 orëve të ardhshme, sipas grafikut të publikuar në rrjet, populli i Twitter-it duhet të arrijë gjysmë miliardi përdorues me një ritëm prej 12 regjistrimesh në sekondë, duke arritur kështu “shpejtësinë” e Facebook që nga ana e tij ka kaluar 845 milionë përdoruesit dhe po shkon drejt shifrës 1 miliardë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!