F1, provat zyrtare të Mugellos, Alonso del jashtë piste | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Piloti i Ferrarit, Fernando Alonso doli jashtë piste gjatë provave të Mugellos. Ai është përplasur bashkë me Ferrarin e tij, në bordurën e murit
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!