Express.mk - Arifi: Maqedonia e përkushtuar në zbatimin e reformave

Nga hona https://www.kapsit.com

Qeveria mbetet e përkushtuar në zbatimin e të gjitha reformave në pajtim me rekomandimet e Komisionit Evropian, të rëndësishme për procesin e integrimit evropian të vendit, ka theksuar zëvendëskryetarja e angazhuar për çështje evropiane, Teuta Arifi, në takimin me shefin e diplomacisë hungareze, Janosh Martonji.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!