Është e qartë | Barcoleta Shqip

Nga greta https://www.kapsit.com

- Çfarë do të thotë ‘është e qartë’? – pyet mësuesja nxënësit. Njëri çon dorën dhe fillon të përgjigjet: - Babai im vozit Mercedes, nëna
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!