Erioni humbet lojën;- Graciano i pret flokët | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

Gjatë fazës së dytë të lojrave, Erioni humbet lojën përballë Françeskës dhe kjo bën që ai të humbë bastin që ka vënë me Gracianon. Kështu Graciano i kërkon që të shkojnë në banjë dhe fillon që t’ia presë flokët.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!