E verteta e Ervinit dhe e Gertes: Ervini ne telashe serioze me te dashurin e Gertes | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

Ervini, banor i Big Brother Albania 4, ne nje gazete ka deklaruar se njeh Gerten, banoren aktuale ne Big Brother Albania 5. Faktikisht kjo histori eshte shume me shume e ngaterruar se sa duket.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!