Dy femrat e guximshme dhe muri i vdekjes | Kuriozitete

Nga greta https://www.kapsit.com

Anëtaret e një grupi të quajtur “Hell Riders”, Kerri Cameron dhe Jaimi Tyrell, bëjnë një punë shumë të pazakontë – ato vozitin motoçikletat
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!