Drithërat integrale, ushqim shumë i shëndetshëm | Keshilla.NET

Nga greta https://www.kapsit.com

Duke hequr dorë nga përdorimi i kokrrës së plotë të drithërave dhe orientimi kah buka e bardhë ka bërë që njeriu gradualisht të heqë dorë nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!