Dieta pranverore | Keshilla.NET

Nga greta https://www.kapsit.com

DITA E PARË Menjëherë pas zgjimit nga gjumi 1 gotë të madhe me ujë. Kafjalli 1 filxhan të madh me çaj, 1 fetë bukë (30g), pak djathë pa
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!