Del në ankand i vetmi motor Ferarri në botë (FOTOT) | NOA

Nga toni https://www.kapsit.com

Është i vetmi motor në mbarë botën që mban stemën zyrtare të firmës Ferrari. Unik, Ferrari 900, tashmë do të hidhet në ankand duke nisur nga shifra fillestare e 100 mijë eurove.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!