Çka i nevojitet lëkurës çdo ditë? | Keshilla.NET

Nga greta https://www.kapsit.com

Lëkura është organi më i madh njerëzor. Sipërfaqja e lëkurës te një person mesatarisht i gjatë është 1.7m², ndërsa peshon rreth 18 për qind të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!