Çfarë janë kapilarët ose telangiekatazia? | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Kapilarët përbën një zgjerim të dukshëm të enëve të gjakut (kapilarët, arteriolat venulat) në sipërfaqe të lëkurës ose në mukoza që zhduken
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!