Byrek Llukanik me domate | Receta Kuzhine

Nga genti https://www.kapsit.com

Perberesit: -1 pakete me pete sfoliata -1 f. caji dhjath -2 f. caji rikota ose gjize pa kripe -2 domate te medha ne feta -300 gr krem qumeshti ,e % te ulet
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!