Brad Pitt e Angelina Jolie, 10 milionë dollarë për fotot e dasmës

Nga toni https://www.kapsit.com

NOA.al/ Lorena Xhezairi - Martesa e çiftit hollivudian Brad Pitt dhe Angelina Jolie, e shumëpritur nga mbarë bota dhe e cilësuar si martesa e vitit, pritet të kthehet në një marrëveshje disa miliona dollarësh. Mësohet se mediat kanë zënë radhën për të publikuar fotot e çiftit dhe janë gati të paguajnë 10 milionë dollarë, raporton noa.al.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!