BB5, Aventurat e Liamit, divorci dhe lidhja me gjermanen | Big Brother Albania

Nga greta https://www.kapsit.com

Flet i vëllai, Ariel Osmani: Nuk ka qenë i qëndrueshëm me femrat, por me Evelin ka vendosur të martohet.

Mban statusin “i divorcuar”, dhe i vetmi që në skedën prezantuese të “Big Brother 5” ka pohuar se është në lidhje serio
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!