Balkanweb | Përfaqësues të VV takohen me ambasadorin e Gjermanisë - Kosova

Nga ballkan https://www.kapsit.com

Sipas portalit KohaNet, është mbajtur një takim mes përfaqësuesve të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, Rexhep Selimi dhe Visar Ymeri, me ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Dr. Ernst Reichel.

Në fillim të këtij takimi, Kurti paraqiti shqetësimin e Lëvizjes Vetëvendosje për situatën në Mitrovicë dhe në veri, veçanërisht për vrasjen e Selver Haradinajt përmes një akti terrorist.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!