Balkanweb | Krerët e Ballit: Edi Rama po rikthen luftën civile - Shqiperi

Nga ballkan https://www.kapsit.com

Kryetari i Ballit Kombëtar, Adriatik Alimadhi dhe ai i Partisë Balli Kombëtar Demokrat, Artur Roshi janë shprehur dje për “Gazeta Shqiptare” se do t’i drejtohen faktorit ndërkombëtar për ta detyruar kreun e Partisë Socialiste, Edi Rama t’ju kërkojë falje për etiketimet e bëra prej ndaj ballistëve në tryezën e 23 partive politike për reformën zgjedhore.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!