Balkanweb | Britani, pranga 5 personave, dyshone për aktivitete terroriste - Bota

Nga ballkan https://www.kapsit.com

Të paktën pesë persona të dyshuar për aktivitete terroriste, u arrestuan sot si pjesë e një operacioni policor në Luton, në veriperëndim të Londrës, njoftoi Scotland Yard.
"Këta persona, të moshës 21, 23, 24, 30 dhe 35 vjeç, janë të dyshuar për përgatitjen apo nxitjen e akteve terroriste", theksoi policia në një komunikatë.

Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!