Balkanweb | Berisha: Të ngrihen varrezat mbretërore, aty të prehet Mbreti Zog - Shqiperi

Nga ballkan https://www.kapsit.com

ë mbledhjen e sotme të Komitetit për 100-vjetorin e Pavarësië, kryeministri Berisha e ka ndalur vëmendjen e tij tek monumenti i pavarësisë, për të cilin sic tha ai, ekspertët kanë përzgjedhur 5 më të mirat, ndërsa komiteti ra dakord në parim për projektin e përzgjedhur nga juria. Bëhet fjalë për monumentin e përgatitur nga kosovari Visar Obrija dhe gjermani Kai Roman Kiklas. Megjithatë vendimi përfundimtar do merret javën tjetër. Komiteti për 100-vjetorin e Pavarësisë miratoi 3 posterat që do të përdoren gjatë këtij viti jubilar.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!