AK: Serbia po kërkon konflikt me shqiptarët - Lajme - Infokus

Nga lumbardh https://www.kapsit.com

Aleanca Kuq e Zi ka reaguar ndaj kidnapimit të dy policëve të Kosovës nga forcat serbe në kufi.Në një reagim për mediat, AK e cilësoi aktin si të paprecedentë dhe një provokim të hapur. AK thekson se me këtë akt, Serbia po provokon dhe po kërkon konf...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!