100 vjetori i Pavarësisë, Komiteti shtyn përzgjedhjen e monumentit fitues | GAZETA REPUBLIKA

Nga anaa https://www.kapsit.com

Komiteti për 100-vjetorin e Pavarësisë ka shtyrë për javën e ardhshme, shpalljen e monumentit fitues. Në mbledhjen e sotme, kryeministri Berisha vendosi shtyrjen pasi sipas tij, projektet duhet të ristudiohen.“Projektet duhet të studiohen dhe të bëjmë një mbledhje javën e ardhshme pasi ato
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!