100 ditë nga lojrat Olimpike, Londra bëhet gati (FOTOT) | NOA

Nga toni https://www.kapsit.com

Kur afro 100 ditë ndajnë nga çelja e lojrave olimpike Londër 2012 kryeqyteti i Britanisë së Madhe është bërë gati.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!