Banorët në pritje të provës; Genta ironi me Arbrin | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

Banorët futen të gjithë në dhomën e gjumit dhe fillojnë që të flasin për tema të përgjithshme. Herë pas here ata bëjnë shkaka dhe ngacmohen me njëri-tjetrin. Genta dhe Arbër debatojnë dhe më pas ironizojnë njëri-tjetrin në prani të banorëve të tjerë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!