Gerta-Ermalit: “Je liberal, unë jam fanatike”; Françeska: “Mendoj se largohet Tani ose Edi” | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania https://www.kapsit.com

Disa nga banorët qëndrojnë në oborr duke diskutuar, me tone të larta herë pas here, për lidhjet e dashurisë. Gerta e cilëson Ermalin si liberal, ndërsa ai argumenton se nuk është e thënë që të gjithë të mundohen të tregojnë moral të lartë, por le të flasin pa doreza.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!