Për një gjoks të bukur, 3 receta mjaft të dobishme | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Doni te keni gjoks të fortë e të rrumbullakët? Disa të fshehta por të realizueshme. 1. Në një litër ujë hidhni disa lule livando, hithra, kamomil
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!