Irani ndërpret shitjen e naftës për kompaninë angleze Shell | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Ministri i naftës i RII deklaroi se Irani ka ndërprerë shitjen e naftës bruto kompanisë anglo-holandeze Shell. Rustem Kasemi, ministër i naftës i RII
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!