FMN, çmimi i naftës ka mundësi të rritet për 20-30 për qind | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Fondi Monetar Ndërkombëtare në një komunikatë për media deklaroi se në qoftë se Iranit vazhdon t’i shesë naftë vendeve anëtare të Organizatës
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!