Francë, në garë me Ferrari 24 milionë euro | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Turi i makinave mbledh cdo vit në Nicë të Francës, makinat më të bukura dhe më të rëndësishme nga mbarë bota. Ky eveniment zgjat pesë ditë dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!