SHELL kërkon naftë në Shpirak, Shkodër, Lezhë e Elbasan | AutoLajme.com

Nga genti https://www.kapsit.com

Dy kompani, ndër të mëdhatë në sektorin botëror të naftës, SHELL dhe Petromanas Energy, do të investojnë këtë vit rreth 50 milionë USD për
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!