Testosteroni i shpëton meshkujt nga depresioni | Keshilla.NET

Nga greta www.kapsit.com

Ndoshta nuk është vetëm një rastësi që femrat preken dy-herë më pak nga depresioni, kjo gjithmonë e krahasuar me meshkujt. Hormoni mashkullor, pra ai i
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!