Operimi i syrit me lazer, ta bësh a të mos e bësh | Keshilla.NET

Nga greta www.kapsit.com

Cai Ruifang-u është një okulist i njohur tajvanez dhe profesor në Universitetin e Mjekësisë të Tajpeit. Para 20 vjetësh, kur ishte shef i repartit
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!