“Sydney Fashion Week”, 75 stilstë prezantojnë koleksionet e verës | Sekrete Bukurie

Nga genti https://www.kapsit.com

Është zhvilluar java e modës në Sydney. 75 stlistë kanë prezantuar veshjet e tyre në këtë sfilatë të larmishme
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!