Genta e BB5 foto gjysem nudo | Big Brother Albania

Nga greta bigbrotheralbania.me

Big Brother Albania, BBA 5, Fotografi nga BBA5, Video live nga Big brother albania
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Klaudia: Nuk konsumoj substanca narkotike | Big Brother Albania

Nga greta bigbrotheralbania.me

Pas intervistave të dhëna në studion e “Big Brother” dhe në Fan Club, Klaudia, Vlashi dhe Anila, u përqendruan edhe më shumë në përvojën e tyre brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, në intervistën e dhënë në emisionin e “Pasdites”.

Në një debat me drejtuesen Lira Burgija dhe gazetarin e vendosur në rolin e analistit, Flavio Qarri, Klaudia përgënjeshtroi thasheth
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Komente për debatin Ola-Liam e Arbër; Ola: “Liami po më provokon” | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Big Brother Albania, BBA 5, Fotografi nga BBA5, Video live nga Big brother albania
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Doloreza: Nuk do lidhesha me Erionin, nuk më pëlqen si mashkull | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Doloreza ka shërbyer si shkak që Klaudja të bënte skena xhelozie ndaj Erionit. Pas daljes nga shtëpia, ajo tregon se nuk e pëlqente Erionin si mashkull e nuk kishte qëllim të lidhej me të. Doloreza mendon se e gjitha kjo ka qenë lojë e Klaudjas për të tërhequr vëmendjen. Pas daljes nga shtëpia, Doloreza do t’i kthehet punës si arkitekt.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ermali e Françeska, ngacmime; Erioni imiton Gentën e Klaudjën

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Banorët e kanë përfunduar fazën e parë të provës së javës, e më pas e komentojnë. Françeska shprehet se atyre do t’u duhet të rrinë pa gjumë nëse bie gongu gjatë natës dhe Ermali teksa kërkon t’i kthejë përgjigje e thërret: “Zemër”.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Rebeli Bellocchio shlyen mungesën

Nga ornela www.shekulli.com.al

Elsa Demo Dy trofetë e Gladiatorit të Festivalit të Durrësit për Filmin “Vincere” i tërheq më në fund dorazi regjisori Marco Bellocchio edhe në emër të aktores protagoniste Giovanna Mezzogiorno. I premtuar për të marrë pjesë në edicionin e kaluar [...]
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Banorët në pritje të provës; Genta ironi me Arbrin | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Banorët futen të gjithë në dhomën e gjumit dhe fillojnë që të flasin për tema të përgjithshme. Herë pas here ata bëjnë shkaka dhe ngacmohen me njëri-tjetrin. Genta dhe Arbër debatojnë dhe më pas ironizojnë njëri-tjetrin në prani të banorëve të tjerë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Erioni humbet lojën;- Graciano i pret flokët | Big Brother Albania

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Gjatë fazës së dytë të lojrave, Erioni humbet lojën përballë Françeskës dhe kjo bën që ai të humbë bastin që ka vënë me Gracianon. Kështu Graciano i kërkon që të shkojnë në banjë dhe fillon që t’ia presë flokët.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Nuk e konsideron veten tërheqëse - VIP - Infokus

Nga lumbardh www.infokusi.com

Scarlett Johansson nuk e konsideron veten si një seks simbol. Bukuroshja 27-vjeçe është e dëshiruar nga meshkujt në mbarë botën, por ajo nuk e konsideron veten aspak tërheqëse.Kur është pyetur se si ndjehet rreth të qenit si një ‘ikonë seksi”, ajo ës...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Liami i hapet Franceskës, ja c’do të bëj me 100 milion lekë

Nga bigbrotheralbania bigbrotheralbania.me

Françeska dhe Liami rrinë në sallon duke diskutuar me njëri-tjetrin. Ata flasin për qëndrimin në shtëpinë e Big-Brother dhe për avantazhet dhe disavantazhet që mund të kenë. “Lum si ti që do të ikësh në Gjermani, ne do të durojmë llafet e njerëzve”, shprehet Françeska.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!