Zeqai Spahiu, njeriu që sfidoi diktaturën me dijet e tij pedagogjike

Nga itlo lospaccone.blogspot.it

Ai thoshte: “Të thuash të vërtetën, të mësosh gjithcka të mirë, ky duhet të jetë parim në jetën tuaj, të dashur studentë e bijtë e mi.” Synimi i prof.Zeqaiut ishte që cilido prej studentëve të integrohej shpejtë në jetë me hapa te sigurta në vetvete, me bindje e besim duke dhënë shembullin e mirë e duke demostruar një edukatë moralo-njerezore.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Simptomat e kancerit që duhet t’i njihni | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Pacientët me vite injorojnë simptomat që me muaj ju shfaqen. Cilat janë ato simptoma që nuk duhet t'i injoroni? Një studim britanik ka treguar se
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Biologët përcaktuan aftësinë e tumorit kanceroz për mbijetesë | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Biologët e Stanford University kanë zbuluar një proteinë, e cila i bën qelizat e kancerit të pacënueshme nga ana e sistemit imunitar, dhe kanë gjetur
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Zbulohet lidhja mes ulçerës dhe diabetit | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Kërkues në Universitetin e New York raportojnë se i njëjti bakter përgjegjës për ulçerën e stomakut mund të nxisë shfaqjen e diabetit të sheqerit
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Sheqernat e fshehura në ushqim, të rrezikshme sikurse yndyra dhe kripa e tepërt | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Derisa kujdes i madh i kushtohet kripës, yndyrave dhe kalorive në ushqimin të cilin e hamë, neglizhohet sheqeri i cili rrit rrezikun nga diabeti dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kakao ulë kolesterinën | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Shkencëtarët amerikanë kanë bërë të ditur që konsumimi i produkteve që përmbajnë kakao, duke përfshirë çokollatën e zezë, mund të ulin nivelin
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Embrionet e ngrira, lind fëmijë edhe pas 18 vitesh në frigorifer | NOA

Nga toni noa.al

NOA.al/ Lorena Xhezairi - Një femër izraelite, Orit Koter-Cohen ka arritur të thyej rekordet e shtatzënisë. Rreth 20 vite më parë ajo kishte vendosur të bënte fëmijë “in-vitro”, por diçka shkoi keq dhe Cohen hoqi dorë, duke pranuar të ruajë embrionet e ngrira.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Hamburgeri dy vjet i fotografuar ditë pas dite, sa e ruajti freskinë (FOTOT)

Nga toni noa.al

Fotografja njujorkeze Sally Davies festoi dyvjetorin e projektit të saj ‘Happy Meal’. Ky projekt konsiston në fotografimin e një hamburgeri që amerikania e ka blerë në vitin 2010 dhe të cilit i bën foto çdo ditë duke treguar se ushqimi është ruajtur shumë mirë edhe pse ka kaluar shumë kohë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Reduktoni dhimbjen në shpinë me ushtrime të lehta në vendin e punës | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Shëndeti fillon që nga vendosja e drejtë e karriges dhe tavolinës, ngritja e thjeshtë relakson muskujt, ndërsa zgjatja e muskujve të barkut për disa
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mos u stresoni tepër! Ja pasojat…! | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Stresi mund të shkaktojë sëmundje inflamatore të epidermës dhe të dobësojë qelizat imunitare. Të paktën ky është konkluzioni i një studimi të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!