Zhvillohet noti masiv | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Ashtu si në vitet e mëparshme, edhe tani në plazhin Copacabana ne Rio de Janeiro në Brazil është mbajtur noti popullor ku morën pjesë qindra mijëra
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vajzat me dy koka në një trup | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Ato janë dy në një. Kanë secila nga një kokë, kanë secila barkun e vet, stomakun e vet por edhe nga dy mushkëri, por dy prej tyre pjesërisht të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Lind viç me 6 këmbë, katër i mbështet në tokë, 2 në kurriz (FOTO) | NOA

Nga NOANewsofalbania noa.al

Një viç ka lindur me gjashtë këmbë. Pasi është parë se ai do të jetojë, autoritetet veterinare kanë publikuar lajmin.

Viçi me gjashtë këmbë të cilit i është dhënë emri Lily, u lind shtatë javë më parë në një fermë në Zimental në kantonin e Bernës, Zvicër, sikurse raporton noa.al.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Një burrë që nuk e sheh dot veten as në pasqyrë (Foto të rënda) | NOA

Nga NOANewsofalbania noa.al

Fotot që shoqërojnë këtë lajm, janë të papërshtatshme për publik të gjerë. Personi që shikoni quhet Lauw Tjoan Eng. Ai sot është 51 vjeç dhe jeton në Xhakarta, Indonezi, raporton noa.al.

Që kur ishte pesë vjeç, Lauw Tjoan Eng nisi të vuajë nga një simptomë e rrallë e lëkurës që i shkakton në tërë trupin pa përjashtim, gjëndra tumorale.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Braktisi shkollën, babai e lidh me zinxhirë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Policia ka nisur të kërkojë një baba i cili lidhi fëmijën e tij adoleshent me zinxhirë në fyt dhe e izoloi pranë një shtylle tensioni. Babai nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Tank për lirimin e stresit për 365 $ | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Një kompani e Zelandës së Re në industrinë e saj turistike ofron disa lloje të ndryshme të tankeve me ndihmën e të cilave, sipas pronarëve, njerëzit
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Xhekpoti historik 640 milionë dollarë – të paktën një fitues | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Xhekpoti më i madh në historinë e lotarisë së Shteteve të Bashkuara, në vlerë prej 640 milionë dollarësh, është fituar nga të paktën një
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Dhëmballët e pjekurisë | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Njeriu për të përpunuar, copëtuar, ushqimin kalon në një sërë etapash. Për këtë përdoren dhëmbët prerës, dhëmballët dhe sekrecionet e pështymës. Por me kalimin e adoleshencës te njeriu fillojnë të dalin dhëmbët shtesë të njohur si dhëmballët e pjekurisë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Brinja e qafës | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Gati 1 për qind e popullsisë së botës ka të shfaqur një kockë apo brinjë të vogël në pjesën e qafës. ..
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Muskuli i jashtëm i veshit | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Në pjesën e prapme të veshit janë tre muskuj, të cilët bëjnë të mundur të lëvizen indet e veshit ashtu si te qeni apo macja.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!