James Berisha takon Berishën: Misioni vazhdon

Nga admin si Editorial

Tiranë-Kryeministri Sali Berisha priti dje, në takim, pilotin shqiptaro-amerikan James Berisha, pas kthimit nga Eritrea, ku u burgos gjatë një prej fluturimeve në kuadër të misionit të tij sensibilizues “Të fluturosh për Kosovën”. Prej pavarësisë së Kosovës, James Berisha ka përshkuar me avionin e ekuipazhin e tij kontinente të tërë për promovimin në opinionin botëror të pavarësisë së
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!