Ngushëllimi | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Gruaja kthehet në shtëpi pas një ditë të keqe, shtrihet në krevat dhe thotë me pikëllim: “Askush nuk më do... E gjithë bota më urren!” Ndërsa
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Krevati | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Një mashkull paraqitet te mjeku dhe i thotë: - Doktor, secilën herë që shtrihem në krevat, mendoj se dikush është nën të. Kur hy nën krevat mendoj
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Përfundo atë që fillon | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Terapisti im më ka thënë se mënyra më e mirë për të arritur qetësinë e vërtetë shpirtërore është që të përfundoj atë që filloj. Deri më
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mercedesi bëhet një dragua | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Ja se si koncensionari rus Konig Motors ka transformuar në dragua një Mercedes të vjetër Clasee S AMG. Me teknologjinë e fimave e gjithë karroceria
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

OPEC rrit prodhimin e naftës në 31 milionë fuçi naftë në ditë | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Oferta për naftë e Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) ka arritur në nivelin më të lartë të 4 viteve të fundit. Autoritete të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Dy femrat e guximshme dhe muri i vdekjes | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Anëtaret e një grupi të quajtur “Hell Riders”, Kerri Cameron dhe Jaimi Tyrell, bëjnë një punë shumë të pazakontë – ato vozitin motoçikletat
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Nora Istrefi: Fuck You | KosovaChat

Nga kosovachat kosovachat.com

Nora Istrefi, ka bërë një gjest që mund të mos i pëlqejë adhuruesve të saj. Ajo është fotografuar së bashku me Tunën dhe mikeshat e saja, duke treguar dhe gishtin e mesëm, që nuk është shumë shenjë e mirë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vajza 5 muajshe që do të rrojë deri në 18 muaj. Ndjesi në internet | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fëmijët nuk është e drejtë të vdesin, ata janë engjëj. Prindërit Mike dhe Laura Canahuati pasi morën lajmin më të keq në jetën e tyre që foshnja
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Arrin me sukses kartolina e dërguar në vitin 1958 | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Shtatëdhjetenjëvjeçari Skot Mekmëri ka pranuar këto ditë një kartolinë të nisur në vitin 1958 nga nëna e tij. Kartolina që ishte dërguar nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Fantazma e baristit mbush gotat në pub | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fantazmat nuk janë gjithnjë të këqija. Vetë emri të tremb, por komentet mbi sjelljen e tyre (për ata që besojnë se ekzistojnë) bëjnë që
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!