PCWorld Albanian - Shkencëtarët e vërtetuan – njerëzit me shumë miq në Facebook janë narcisoid!

Nga admin www.pcworld.al

Për shkak të Facebookut gjithnjë e më shumë të rinj janë të ngarkuar me atë se si do të duken në sytë e të tjerëve dhe për shkak të kësaj “grumbullojnë” miq të shumtë, vazhdimisht ndryshojnë fotografitë e profilit dhe përtërijnë statuset për të tërhequr vëmendjen tek vetja.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

PCWorld Albanian - Aplikacionet pa pagesë shpenzojnë më tepër bateri

Nga admin www.pcworld.al

Hulumtuesit përdorën një vegël të veçantë për të vëzhguar përdorimin e energjisë nga disa aplikacione në telefonat celularë të cilët përdorin sistemet operative Android dhe Windows.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!