Tronditet mjekësia, 7-vjeçarja loton gurë nga sytë

Nga admin noa.al

Kalkuta, Indi, 20 nëntor 2011, NOA - Mjekët okulistë kanë mbetur të shokuar kur kanë vizatuar vogëlushen Kura Nitya, 7 vjeçe, që prej 15 ditësh është duke qarë gurë siç shihni edhe tek kjo foto. Ekspertët pranojnë se ende nuk mund të japin një shpjegim për këtë fenomen.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Truri “psikopat” i ndryshëm nga ai shëndetshëm

Nga admin noa.al

Ata persona që janë klasifikuar si psikopatë shfaqin ndryshim si në nivelin strukturor ashtu dhe në nivelin funksional në zona cerebrale të rëndësishme për pjesën emotive dhe të ndjeshmërisë, me pak fjalë kapaciteti që percepton ndjenjat është shumë i ndryshëm.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!