Burri vritet nga sulmi i mjellmës | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Anthony Hensley, 37-vjeçar dhe baba i dy fëmijëve, ndërroi jetë pasi u sulmua nga një mjellmë të shtunën e kaluar në Chicago (SHBA). Anthony ishte
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vendet ku humbim celularin | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Një studim spanjoll ka zbuluar vendet ku njerëzit humbasin aparatët celularë dhe datat kur ndodh më shpesh një gjë e tillë. Zyrat, restorantet dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

E rrallë, gjendet në bregun e Durrësit një balenë 300 kg | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Ishte e ngordhur. Specialistët: Rrymat detare e kanë shtyrë drejt Mesdheut. Një gjitar i paspecifikuar ka dalë në bregdetin e Durrësit, në gjendje
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

4 faqe me grafikë e ekuacione për gjobën gabim | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fizikanti Dimitri Krioukov mori gjobë nga një polic trafiku, pasi sipas tij nuk kishte ngadalësuar në një shenjë stop-i. I shkreti polic, ta dinte atë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vdes gruaja që jetoi tre shekuj | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Vdes gruaja më e moshuar në vendin tonë, e cila jetoi tre shekuj. Dila Jaku, nga fshati Balldren i Lezhës, ndërroi jetë mëngjesin e djeshëm, sipas
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Restorantet e mahnitshme në pemë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Vizitorë të cilët vizitojnë restorantet ekologjike Soneva Kiri në Tajlandë kanë mundësi për të ngrënë në tavolinat e tyre të varura në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shitet qyteza më e vogël në botë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka dalë në shitje qyteza më e vogël me vetëm një banor, kurse çmimi fillestar është 100 000
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Skateboarding edhe pa këmbë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

RIDEChannel ka publikuar këtë video të të riut Italo Romano që bën skateboarding në garën e Tampa Pro gjatë fundjavës së kaluar. Deri këtu
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Apartamentet me ballkon-pishinë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Arkitektët kanë sjellë një risi të padiskutueshme në këtë projekt të kullave të reja në Mumbai duke krijuar pishina të izoluara nga xhami në vend
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Telegraph: Biblioteka e Prishtinës ndër 10 ndërtesat më të shëmtuara në botë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

“Telegraph” i britanik ka hartuar listën e ndërtesave më të shëmtuara në botë. Biblioteka Kombëtare Universitare e Prishtinës është në këtë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!