Grindjet për martesë të suksesshme | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Problemet rreth rritjes së fëmijëve, shpenzimeve dhe punëve të shtëpisë kurrsesi nuk duhet të futen nën qilim, sepse ato shkaktojnë zemërim, fyerje
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mbërrin serial i ri “Sex and the City” (VIDEO)

Nga toni noa.al

Rrjeti i famshëm televiziv amerikan thotë se arsyet pse nisi seriali i ri që këto ditë po shfaqet prej tyre me shumë sukses, gjenden tek dëshira e shikuesve për të pasur një alternativë pas përfundimit të serialit “Sex and the City” dhe dy filmave me të njëjtët.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Një qytet thyen rekordin, 2024 martesa në një vit | NOA

Nga toni noa.al

NOA.al/ Lorena Xhezairi - Viti 2011 është cilësuar si viti me më shumë martesa në provincën e Bolzanos. Vetëm vitin që kaloi në këtë zonë u zhvilluan 2024 martesa. Kjo është shifra më e lartë e arritur në dekadën e fundit, ku mesatarisht numërohen katër dasma për njëmijë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Sa kushtoi seriali më i shtrenjtë në botë? | ProLajm

Nga fortesa www.prolajm.com

Seriali më i shtrenjtë ndonjëherë në televizion ndjek historinë e ndërthurur të tre marinarëve amerikanë në Oqeanin Paqësor gjatë Luftës së Dytë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Gjelbërimi ndikon pozitivisht në “luftën” kundër stresit | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Nje studim tregon se nivelet e stresit tek të papunësuarit janë të lidhura më shumë me gjërat që i rrethojnë se sa me moshën, gjininë, të ardhurat
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

15 “zonat” ku deshiron te perkedhelet nje femer | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Një mashkull tipik merr atë që dëshiron në shtrat, falë sensit të lindur të drejtimit dhe pak inkurajimi prej saj. Dëshironi të mbeteni thjesht
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Zbulohet ilaçi kundër kancerit? | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Një mjekim në gjendje që të shkatërrojë një molekulë që gjendet në 90% të tumoreve është testuar për herë të parë me rezultate shumë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

“Pupa”, koleksioni Pranvere-Vere 2012 | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Per sezonin pranvere vere 2012 , ka filluar te dal koleksioni Pupa , per beauty make up. Kush do jene ngjyrat e zgjedhura te markes se famshme Pupa, per te na
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Xhinset për të treguar fundshpinën seksi | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Me një palë xhinse të bukura mund të dallohet bukur dhe forma që ato përmbajnë, kjo është ajo që yjet mendojnë. S’ka rëndësi gjatësia apo
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Masazh për dy vetë | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Stresi, pasi përqendrohet në qafë, në shpatulla dhe shpinë, priret të shkojë edhe në fytyrë, duke bërë që rrudhat të duken më të theksuara.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!