Pasardhësi i Gallardo-s, vitin e ardhëm | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Shefi i “Lamborghini-t”, Stephan Winkelmann së fundi zbuloi disa detaje për pasardhësin e modelit Gallardo i cili është shitur në mbi 12.000 copë, që e bënë njëherësh edhe modelin më të shitur nga prodhuesi nga Sv. Agate.

Winkelmann tha që modeli i ri do të jetë “krejt ndryshe” nga momentali, dhe nëse bazohemi në dizajn “s’ka të bëjë me evolucion, por revolucion”, sikurse Aventador.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

VW Amarok Canyon | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Pick-up makinat qe një kohë të gjatë nuk janë vetëm një mjet i thjeshtë për njerëz që merren me punë të caktuara, por ata janë vetura të fuqishme me motorikë të pasur, enterier të rehatshëm dhe dizajn tërheqës.

Amarok është pikërisht i këtillë, sidomos në koncept versionin Canyon të prezantuar në Gjenevë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Pritet prodhimi i Pininfarina Cambiano-s | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Koncepti i fundit i Pininfarina-s, ai Cambiano shumë lehtë do të mund të gjendet në prodhim serik, ndërsa arritja në treg mund të pritet përafërsisht
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

MG5 me pamje agresive | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Kompania MG ka botuar fotot e para të modelit MG5 për vitin 2013. I paralajmëruar me Konceptin 5, modeli prodhues është një Hatchback me 5 dyer dhe me
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ford Taurus SHO | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Ford Taurus SHO i ri, është Taurus-i më sportiv deri më tani që ofron performancat më të larta. Me motorin e shpërblyer EcoBoost, dinamikat e
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Morgan bëhet elektrike, shuplakë traditës angleze | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

E pabesueshme por e vërtetë, Morgan sapo ka prezantuar versionin elektrik të spider-it të tij, gjithmonë i njëjtë që prej 75 vjetësh. E pagëzuar
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shkelje e privatësisë në iPhone

Nga admin www.ama-news.al

Pasi që rrjeti shoqëror Path ishte zënë duke kopjuar të dhënat personale nga pajisjet iPhone të njerëzve, CEO i këtij rrjeti, Dave Morin, kërkoi falje për këtë gjë. Por përpara se të vinte kërkesa për falje, Morin ishte raportuar që ishte dërguar në zyrën e CEO-s së Apple, Tim Cook, dhe ishte “dënuar” për shkeljen e kryer.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

PCWorld Albanian - Firefox me përditësim të heshtur

Nga admin www.pcworld.al

Gjatë të entjes, Mozilla, ka lajmëruar që dashamirësit e shfletuesit Firefox së shpejti do të mund t’i përjetojnë përfitimet nga përditësimi i heshtur softuerik.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

PCWorld Albanian - ISP-të të tregojnë për shkarkimet e jashtëligjshme

Nga admin www.pcworld.al

Pasi që rrjeti shoqëror Path ishte zënë duke kopjuar të dhënat personale nga pajisjet iPhone të njerëzve, CEO i këtij rrjeti, Dave Morin, kërkoi falje për këtë gjë. Por përpara se të vinte kërkesa për falje, Morin ishte raportuar që ishte dërguar në zyrën e CEO-s së Apple, Tim Cook, dhe ishte “dënuar” për shkeljen e kryer.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

PCWorld Albanian - iPadi i ri, probleme me ngrohje?

Nga admin www.pcworld.al

Nxehja e shpejtë vjen si një çështje për gjeneratat e kaluara të pajisjes iPad. Kështu që, ky nuk është lajmi. Por iPadi i ri, në disa raste, ka probleme të veçanta me nxehtësi.
Disa postime në forume (këtu dhe këtu) dhe një raport duket që e kanë ngritur këtë gjë si çështje që duhet zgjidhur.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!