Arkitekt se jo mahi :P - HumorShqip.net

Nga greta www.humorshqip.net

Nje Arkitekt shume i perfolur se jo mahi...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Temperatura | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Faktin që temperatura e ulët redukton nevojshmërinë e të gjithë organeve për oksigjen është provuar edhe nga kirurgjia e trapiantove. Në fakt, ortopedikët e specializuar në zëvendësimin e pjesëve të arteries rekomandojnë që pjesët zëvendësuese duhet të vijnë të konservuara...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Qelizat e trupit | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Qelizat më jetëgjate në trupin e njeriut janë qelizat e trurit të cilat mund të jetojnë gjerë në vdekje të njeriut!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Rritja e thonjve | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Thonjtë e duarve rriten 4 herë më shpejtë se ata të këmbëve. Po ashtu më shpejt rritet thoi i gishtit të mesëm...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

2000 bjondina ne kuzin special | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Bjondina dhe kuizi special: Gjinden 2000 pjesëmarrëse dhe i vjen radha njërës për t'u përgjigjur. Pyetja është: - Sa bëjnë 3 herë 4? - Po mendohet
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

“Dosja H”, mbi romanin e Kadaresë ngjitet në TK nga trupa kosovare

Nga admin noa.al

Vili Norton dhe Maks, Mery, Roth, mbledhës folklori me prejardhje irlandeze vijnë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës në zonën e malësisë së Shqipërisë me një mision të posaçëm: të zbulojnë rrënjët e epikës së Homerit në trungun që ende jeton, pikërisht në viset e thella malore të Shqipërisë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shofer makine funerali - HumorShqip.net

Nga admin www.humorshqip.net

Klienti prek taksixhiun në shpatull për ti thënë që të ndalojë makinën. Taksixhiu menjëher humb kontrollin, për pak sa nuk përplaset me një kamion - Qendra e humorit dhe argetimit...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!